Wishlist Shopping Cart 0

 

Няма добавени продукти

 

Доставка и монтаж


Пазаруването от "www.vicard.bg" позволява различни начини както наплащане , така и на доставка за удобство на нашите клиенти. След направена поръчка следва задължително обаждане  от наша страна за уточняване на статуса на продукта и потвърждаване на поръчката от страна на клиента. Всички поръчки които не са от поддържаните в наличност стоки или са по специална поръчка на клиента се изпълняват в рамките от 45 до 55  работни дни. 

*ДОСТАВКА/СРОКОВЕ

Поръчки се приемат всеки ден и по всяко време, но поръчка влязла след 17:00ч. се обработва на следващия ден. Всички поръчки пристигнали събота и неделя се обработват в понеделник.
Доставката в рамките на град София при наличност на поръчания артикул се доставят в рамките от 1 до 3 работни дни /след потвърждаване на поръчката/. Доставките изискващи доставка чрез куриер,
се изпращат 
в рамките на 2 работни дни. В момента на самата доставка клиента задължително трябва да провери стоката , преди да подпише придружаващите я документи.

- Закупените стоки от www.vicard.bg се извършват от собствен транспорт на фирма "Викард България" ЕООД  както в гр. София, така и на територията на Република България,
или чрез куриерска фирма "ЕКОНТ".

- ЦЕНИ : доставката на поръчки  за гр. София се извършва със собствен транспорт и е на стойност 30.00лв. , до място достъпно за автомобил.  - !!! -  За останалата част от страната, се изпращат с куриерска фирма "Еконт" до техен офис  в съответния град.

Доставката се заплаща от клиента при самата доствка /като стойноста се определя от ценоразписа,
на куриерската фирма и от тежината на стоката/. 
Пратките се изпращат задължително с опция "Преглед" преди плащане.

 - !!! Условията и цените на доставките важат за направени поръчки онлайн и за стандартни стоки които се поддържат налични. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*МОНТАЖ

- Монтажа на изделията на “VICARD DESIGN” се извършва от квалифицирани специалисти преминали нужното обучение. При заявяване на услугата от страна на клиента, наш колега ще се свърже с него за да съобщи цената на услугата според закупения артикул  и ще насрочи дата за посещение на адрес и извършване на монтажа /в рамките до 20 дни/.